O femeie s-a aruncat de la etaj din apartamentul cuprins de flacari

0

O femeie a murit, azi-noapte, dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Buhusi, situat pe strada Tineretului, langa spital.

Luni, 31 octombrie a.c., la ora 01:48, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la un apartament, situat la etajul IV al unui bloc de locuinţe de tip P+4, din oraşul Buhuşi, strada Tineretului. De asemenea, a fost sesizat faptul că, o persoană de sex feminin s-a aruncat în gol de la etajul IV.

Imediat după primirea apelului, a fost anunţat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Buhuşi, care s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială de intervenţie încadrată cu trei voluntari. De asemenea, a fost anunţat dispeceratul furnizorului de energie electrică și gaze, în vederea întreruperii alimentării imobilului cu acestea.

PUBLICITATE

Din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, încadrate cu nouă subofiţeri.

Pentru coordonarea acţiunilor de intervenţie, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, formată din doi ofiţeri, un maistru militar şi doi subofiţeri cu un autoturism pentru muncă operativă.

La sosirea la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul unei garsoniere, situată la etajul IV al unui bloc de locuinţe. Persoana care s-a aruncat de la etajul IV, era proprietara garsonierei afectate de incendiu, o femei, în vârstă de 49 ani. Acesteia i s-au efectuat manevre de resuscitare de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, la care însă nu a răspuns, fiind declarat decesul. Persoana nu prezenta urme de arsuri.

Aproximativ 10 persoane de pe scara blocului unde s-a manifestat incendiul s-au autoevacuat.

La ora 02:40, incendiul a fost lichidat. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, au ars bunuri de mobilier, textile şi electrocasnice dintr-o cameră şi din bucătărie, şi s-au degradat pereţii şi elemente de tâmplărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ