22 mai 2024
Zona zeroFapt diversO femeie de 45 de ani a decedat după ce o cruce...

O femeie de 45 de ani a decedat după ce o cruce a căzut peste ea

Vineri, o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident petrecut în cimitirul din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, tragedia a avut loc atunci când o cruce a căzut peste victimă.

La scurt timp după incident, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au fost alertați și au sosit de urgență la locul incidentului pentru a interveni. Cu eforturi considerabile, aceștia au reușit să ridice crucea și să o elibereze pe femeie de sub ea. Din nefericire, echipajele medicale au constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Detaliile exacte privind cum a avut loc acest tragic accident nu au fost încă dezvăluite, iar autoritățile locale și poliția au început o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului. Familia femeii și comunitatea din Cartierul Mănăştur sunt profund șocate și îndurerate de această tragedie neașteptată.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri