Galeriile Frunzetti din Bacau gazduiesc, incepând de joi, 25 august, ora 17.00, Expozitia Personala de instalatii expozitionale, a artistului plastic iesean, doctor in arte vizuale, Bogdan Teodorescu. Asistent la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, Bogdan Teodorescu s-a afirmat de la inceput ca un talent viguros, exponent al noii arte, fotografie artistica contemporana si instalatii, fiind prezent cu expozitii personale si de grup, in numeroase galerii de arta din tara si strainatate.

“Titlul expozitiei este multiplu referential, atât în raport cu caracterul simbolic al personajului popular si universal Pinocchio cât si în relatie cu titlul cartii lui Isaac Asimov, „Eu, robotul. (…) In practica artistica, formularile conceptuale în functie de întelegerea relatiei triadice dintre obiect, reprezentare si semnificatie pot fi deturnate prin crearea ironica a unor paradoxuri functionale.

Astfel, afirmatiile vizuale ale artistului produc o situatie paradoxala: artistul poate opera în substanta falsitatii prin tehnicile interpretarii, construind însa un gen admisibil de adevar sustinut de valoarea opiniei personale”, afirma Bogdan Teodorescu, in pliantul care va fi prezentat la vernisaj.

Expozitia de la Galeriile Frunzetti din Bacau va fi prezentata publicului de Dionis Puscuta, artist plastic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ