Sub cumpana vremurilor atât de schimbatoare si deopotriva din ce in ce mai triste, nevoia de solidaritate umana este imperioasa ca si aceea a marturisirii unei mici bucurii ori a intelegerii unui necaz, a altor nenumarate clipe de viata.

Ziarul “Desteptarea” si-a facut cunoscut numele fiind mereu alaturi de oameni, de trairile acestora si sub blazonul cotidianului fondat in “orele de foc” ale Revolutiei din 1989 simt ca prin rândurile pe care le scriu pot aduce “un freamat de gând”, ca stralucirea zilei sa fie si mai profunda in privirea cititorilor.

Este unica experienta de a fi partas multiplelor evenimente ca “mesager” al ziarului “Desteptarea”, in paginile careia se regasesc toate aceste momente de viata. Aniversarea a 7500 de editii a “Desteptarii” confirma perseverenta si tenacitatea “condeierilor” sai de a fi mereu in mijlocul oamenilor si a evenimentelor acestor vremuri ‘galopante’, pentru a le aduce bucuria fireasca a vietii si a “reflectiilor” asupra ei, prin consemnarea faptelor si a situatiilor intâlnite.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ