O eleva de 16 ani, de la Colegiul „Henri Coanda” Bacau, a ajuns in urgenta la Pediatrie, in aceasta dimineata, dupa ce a inghitit otrava de soareci. Si nu oriunde, ci in toaleta liceului, intr-o pauza.

A vrut sa-si ascunda fapta, pentru ca dupa ce a recurs la acest gest a intrat inapoi la ore, ca si cum nimic nu s-a intâmplat, numai ca profesorul de la clasa a observat ca ii este rau si a anuntat imediat conducerea colegiului si Salvarea.

„O vazuse si doua colege de clasa când a inghitit otrava, a recunoscut apoi si ea, când a fost intrebata ce a mâncat. A spus ca s-a certat cu parintii”, ne-a declarat si prof. Costel Catalin Gargaun, directorul Colegiului „Henri Coanda”. Fata este eleva navetista, fiind de loc din satul Serpeni, comuna Scorteni.

PUBLICITATE

A fost anuntata si familia, iar in acest moment tânara este internata in Sectia de Pediatrie sub observatie medicala. „Conform protocolului i s-au facut spalaturi gastrice, dar ramâne sub supraveghere de specialitate. Este stabila cardio-respirator, dar nu vrea sa colaboreze deloc.

A spus ca a luat raticid, otrava de soareci, dar nu poate preciza cantitatea. Va fi apoi consiliata psihologic si psihiatric. La nivel declarativ, dupa cele spuse de pacienta, vorbim de o tentativa de suicid”, a anuntat si dr. Aurelia Taga, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Eleva este in clasa a X-a, la profilul Stiinte sociale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ