O delegatie de profesori formata din Prof. Juan Antonio Lopez Ramirez si Prof. Jose Luis Cueto Ancela de la Universitatea din Cadiz, Spania, vor sustine in perioada 02-06 noiembrie 2015 cursuri la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau pentru masteranzii de la Facultatea de Inginerie, programul de studii Managementul si protectia mediului in industrie.

In aceasta perioada se va analiza activitatea doctoranzilor aflati in cotutela la cele doua universitati. In perioada 15-21 aprilie 2015, domnul Prof.univ.dr.ing.Dr.h.c. Valentin Nedeff, Rectorul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, a efectuat o vizita de lucru la Universitatea din Cadiz, Spania. Cu aceasta ocazie a fost semnat protocolul cadru de colaborare dintre cele doua universitati, un prim pas spre stabilirea unor viitoare colaborari fructuoase, atât in plan academic, cât si pe plan stiintific.

Colaborarea dintre cele doua universitati include semnarea de acorduri in cadrul Programului Erasmus+ cu mobilitati de studenti si de cadre didactice la toate cele trei niveluri de studii: licenta, master si doctorat, incheierea de acorduri de co-tutela pentru studiile doctorale, stabilirea de acorduri in domenii comune de cercetare stiintifica. Vizita de lucru din aceasta perioada reprezinta o noua etapa in cadrul acestui parteneriat academic in care vor fi stabilite si viitoarele directii de colaborare.

Conf.univ.dr. Cristina Cirtita – Buzoianu,
Prorector cu etica si imaginea universitatii


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Nu pot sa cred, ce limbaj de lemn. Nu mai foloseste nimeni aceasta formulare, decat daca vrei sa faci misto de cineva, ii spui ca a fost in vizita de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ