Vineri, 20 mai a.c., ora 09.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Bacău, a observat în parcarea unui supermarket o femeie cu doi copii minori care apela la mila cetăţenilor.

Jandarmii au identificat pe C. G. de 40 ani, domiciliată într-o comună a judeţului Bacău, în timp ce ţinea în braţe propriul copil în vârstă de 2 ani şi de mână, celălalt copil al său în vârstă de 6 ani, în timp ce apela la mila persoanelor care îşi parcau autovehiculele în faţa supermarketului respectiv.

Acesteia i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 215 din Codul penal (Folosirea unui minor în scop de cerşetorie), documentele fiind predate ulterior lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

PUBLICITATE

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău recomandă băcăuanilor să nu încurajeze această activitate antisocială şi ilegală, oferind sume de bani sau alte bunuri acestor persoane care apelează la mila publicului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ