Trei bărbați, care ar fi deținut în condiții ilegale o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

La data de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Bacău la bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor o armă neletală din categoria celor supuse autorizării și elemente de muniție.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că bărbatul de 38 de ani, care deținea ilegal arma neletală ar fi achiziționat-o în luna septembrie 2015 de la un bărbat de 44 de ani, care la rândul său o achiziționase de la un altul de 36 de ani, niciunul dintre aceștia nefiind autorizați pentru a deține arma și munitii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ