13 iunie 2024
ActualitateO aniversare dăruită Asociației Betania

Mara Matei: „Visele lor sunt în mâinile noastre!”

O aniversare dăruită Asociației Betania

În acest an, Mara Matei a decis să dăruiască Asociației „Betania” ziua sa de naștere. Concret, își roagă prietenii și familia să transforme darurile destinate ei într-un gest de sprijin pentru Centrul de Integrare a Tinerilor (CIT) înființat, administrat și susținut financiar de Asociația „Betania”.

Mara Matei a fost manager la SOS Satele Copiilor România, apoi manager pentru relații publice și comunicare la Asociația „Lumina”, iar acum este manager de proiect la „Terre des hommes”, împreună cu care, în 2018, a făcut lucruri minunate pentru copiii din mediul rural.

Mara a fost implicată mereu în susținerea proiectelor sociale, prin urmare este firească apropierea pe care o manifestă pentru cei aflați în suferință, dar și pentru organizațiile care se încăpățânează să lupte (cu birocrația, indiferența și lipsa resurselor) pentru a face ca viața semenilor să fie un pic mai bună.Cel mai frumos cadou!

„Pe 1 februarie împlinesc 40 ani. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pentru mine a fost educația și de aceea mi-am propus să susțin și să dăruiesc educație”, mărturisește Mara Matei. Prin urmare, a hotărât să-și dăruiască ziua de naștere unei cauze care îi este dragă: Centrul de Integrare al Tinerilor.

„28 de tinere aflate în situații de risc social primesc sprijin în fiecare lună în cele două Centre de Integrare a Tinerilor ale Asociației Betania”, arată Mara. CIT le asigură un loc stabil pentru maximum doi ani, perioadă în care li se oferă posibilitatea să își formeze deprinderile de viață independentă, să își cultive capacitățile și aptitudinile pentru muncă și să își educe abilitățile de comunicare și relaționare.

„Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi faceți un cadou, să donați banii pentru educația acestor tinere. Visele lor sunt în mâinile noastre”, spune Mara. Dacă vă place ideea și vreți să ajutați CIT, intrați pe pagina de facebook a Marei Matei, deschideți asociatiabetania.galantom.ro și donați. Suma va ajunge direct în contul asociației. Ziua de naștere a Marei e 1 februarie.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri