Atunci când Consiliul Local nou infiintat dupa alegerile din luna iunie a refuzat sa mai finanteze de la bugetul local anumite proiecte neconvingatoare din diverse domenii de activitate, toata lumea a ridicat mirata din sprâncene.

Mirare provenita din faptul ca se punea capat unei obisnuinte de a cheltui banii din vistieria publica fara o transparenta atât de mult clamata, dar nepusa in practica. A fost prima miscare a noii Puteri locale care a aerisit un pic atmosfera din oras si care a pus in miscare macar un pic niste mecanisme ce pareau gripate.

De asemenea, de la tribuna Consiliului Local, noul primar a anuntat imediat dupa investire ca nu investitiile majore sunt prioritare, ci modul in care functioneaza serviciile in oras. Asa ca salubritatea sau iluminatul public au devenit prioritati pe agenda de lucru a administratiei locale. Municipalitatea a declarat apoi razboi constructorilor care isi fac treaba de mântuiala pe domeniul public.

Mai ales ca majoritatea proiectelor au intârziat deja cu mult peste rabdarea cetatenilor. A urmat asocierea municipalitatii cu Federatia Româna de Fotbal, pentru modernizarea bazei sportive “Lucretiu Avram”, un lucru aplaudat de lumea sportiva. Chiar si atmosfera din Consiliul Local s-a schimbat, se dezbate mai mult pe proiecte.

Ne place, nu ne place, se simte ca lucrurile au inceput sa se miste in numai cele doua luni trecute de la alegerile din iunie. Numai de-ar continua asa, spun cei mai pesimisti. Poate Bacaul chiar va prinde viata, spun si cei mai optimisti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Totusi nu inteleg???!!!!!
    Daca avem STADION cu nocturna in centrul orasului de CE nu-l folosim macar ptr,
    juniori si COPII???sau facem ca stavarache,mai construim un SPITAl ,ca sa avem de unde sifona banii>>???!!!!

  2. Are omul numai două luni în primărie. Dar ce putea face mai mult in astea două luni?!! Altii sunt la putere de 30 de ani mâine-poimâine si nu au făcut nimic. Va tot plangeti. Așteptați, totul se rezolvă. Dar sunt sigur ca mare parte din voi nu sunteți in stare nici sa închideți usa de la casa scării, așteptați sa o facă altii…

  3. Bacaul este un oras fara personalitate din acest motiv nu va reusi sa mai aiba echipa de fotbal.Nici nu merita.A m asistat la un meci cu Steaua si tot stadionul tinea cu ei,acasa la noi.Vi se pare normal? Ati vazut asa ceva in Anglia?Cind vor creste generatii care vor avea spirit de Bacauan,atunci vom avea si echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ