13 aprilie 2024
ActualitateNume noi in Consiliile de Administratie ale institutiilor judetene

Nume noi in Consiliile de Administratie ale institutiilor judetene

O asociatie si doua dintre institutiile subordonate Consiliului Judetean (CJ) aveau Consiliul de Administratie (CA) incomplet. Alesii, reuniti in sedinta ordinara joi, au facut propuneri si i-au votat pe inlocuitori.

La Spitalul Judetean de Urgenta (SJU), in CA erau libere doua locuri, ca urmare a trecerii la cele vesnice a dr. Mihai Ichim si a demisiei lui Costel Ceocea. Centrul Scolar de Educatie Incluziva (CSEI) nr. 2 Comanesti avea un post liber in CA, urmare a incetarii mandatului de consilier judetean a lui Codrut Enache.

Si in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “Zona Metropolitana Bacau”, CJ avea un reprezentatnt mai putin dupa decesul lui Mihai Ichim. Pentru SJU Bacau s-a facut doar o propunere deoarece unul din cei doi consilieri trebuia sa fie economist.E vorba de dr. Carmen Mârtz (foto), PNL, care nu a obtinut suficiente voturi, deci in CA al spitalului sunt tot doua locuri vacante. Pentru CSEI Comanesti a fost propus Vasile Manolache, care este din Comanesti, iar la ADI Zona Metropolitana, Gabriel Gritcu, ambii fiind votati de colegi.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri