Temperaturile mai mari de 30 de grade Celsius pot fi dăunătoare pentru smartphone-uri pe termen lung, deoarece touch-screen-ul acestora nu va mai funcționa în mod corespunzător, avertizează portalul german de telecomunicații Teltarif.de, preluat de DPA.

De asemenea, bateriile se pot descărca mai repede la căldură, ceea ce înseamnă că este mai bine să ținem ținem telefoanele mobile în geantă atunci când este cald.

Nu în ultimul rând, dacă telefonul este lăsat accidental să se supraîncălzească, acesta trebuie pus la umbră pentru a se “răcori”. Nu încercați însă să-l răciți rapid punându-l în frigider sau congelator: o schimbare prea rapidă de temperatură va duce la formarea condensului, care ar putea genera un scurt-circuit.

PUBLICITATE

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ