Zeci de milioane de pariori încearcă să descopere o formulă magică care să-i îmbogățească peste noapte. Pariuri sigure există, și acestea se pot realiza folosind metoda Arbitrage, însă casele de pariuri au luat măsuri în acest sens și această strategie este din ce în ce mai greu de pus în practică. Totuși, din luna februarie a acestui an, cea mai bună unealtă pentru pariori a fost lansată în România.

SoccerKeep este un site cu rezultate live, statistici avansate și ponturi unice, disponibile pentru o selecție vastă de evenimente din peste 1000 de competiții fotbalistice de pe mapamond. Sistemul inedit de pronosticuri are în spate un algoritm secret, care ia în calcul factori precum: forma și evoluția jucătorilor, timpi, intervale și număr de goluri, locație, disponibilitate și așa mai departe.

aaa

Orice utilizator înregistrat beneficiază de miile de ponturi câștigătoare afișate pe site. Casele de pariuri se tem de răspândirea acestui sistem, deoarece totul este complet gratuit și se află la dispoziția oricărui doritor care are o tabletă, un telefon sau un computer.

Fondatorii au stat cot la cot cu numeroși pariori profesioniști de talie mondială, pentru a afla secretele fiecăruia și pentru a stabili indicatorii de performanță care fac diferența în pariuri. După ani de studii și cercetări, SoccerKeep a fost lansat în luna februarie a anului 2016 și la numai câteva luni după debut, mii de pariori au devenit dependenți de succesul pe care revoluționara platformă îl oferă tuturor pasionaților.

Învață să câștigi!

Chiar dacă nu te pricepi prea bine la pariuri sau la fotbal, SoccerKeep afișează statisticile folositoare într-o manieră care să te formeze ca și parior. Până la urmă, nimeni nu s-a născut învățat. Și dacă te pasionează fenomenul însă chiar nu știi cum să începi, poți urmări pronosticurile furnizate de algoritmul SoccerKeep, până când vei începe să înțelegi cum trebuiesc interpretate cifrele.

În Premier League mai sunt doar 3 etape de disputat, însă lupta este cât se poate deschisă, atât în topul, cât și în subsolul clasamentului. Bineînțeles, Manchester United – Leicester City va fi probabil cea mai urmărită partidă de pe planetă în acest sfârșit de săptămână.

man

O victorie a oaspeților în această etapă ar însemna și încununarea lui Leicester ca și campioană a Angliei. United speră să prindă locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, însă șansele ca acest lucru să se realizeze sunt minime. Băieții lui Van Gaal trebuie să-și facă treaba și să aștepte ca rivalii de la Arsenal sau Manchester City să se încurce.

Pe de altă parte, West Ham, Liverpool și Southampton ar putea să o depășească pe United, fapt ce îi oferă acestei partide o miză uriașă. Algoritmul SoccerKeep ne spune că cel mai probabil rezultat al acestei partide este o remiză. Însă, cele mai sigure pariuri în acest meci par să fie: Sub 1.5 goluri în prima repriză, Peste 1.5 goluri în meci și Gol în ambele reprize.

Sistemul unic de pronosticuri înclină spre un scenariu în care Leicester va deschide scorul în intervalul minutelor 31-45, urmând să mai vedem un gol și în repriza a doua.

new

Rafa Benitez încearcă să repare sezonul absolut dezastruos al lui Newcastle. Aflate cu doar un punct sub linie, Coțofenele speră să depășească una dintre cele două formații, Norwich și Sunderland, care au însă un meci în plus de disputat.

De cealaltă parte, Crystal Palace ar avea nevoie de o victorie pentru a-și asigură rămânerea în prima divizie. Totuși, chiar și dacă ar pierde această partidă, băieții lui Alan Pardew au șanse foarte mici să fie depășite de două dintre echipele care se află în acest moment la 8 puncte distanță.

Algoritmul SoccerKeep prevede o dispută echilibrată, cu goluri, care se va încheia, cel mai probabil, cu un scor de egalitate. Peste 0.5 goluri în prima repriză și Gol în ambele reprize, par să fie cele mai sigure pariuri pentru această partidă. Platforma se așteaptă ca formația din Sud-estul Londrei să deschidă scorul în finalul primei reprize.

chel

Derby-ul Londonez poate avea o miză foarte mare în cazul în care Leicester se încurcă Duminică în deplasarea de la Manchester. Deși Chelsea nu are nici o șansă să mai prindă o poziție de cupă europeană, echipa s-a descurcat foarte bine în acest an, după venirea lui Guus Hiddink.

Tottenham aspiră la titlu și în același timp, luptă pentru a-și asigura un loc de Liga Campionilor. Dacă în meciul din tur nu s-a marcat nici un gol, SoccerKeep prevede că vom vedea goluri în ambele reprize. Algoritmul ne indică faptul că Tottenham va deschide scorul în intervalul minutelor 16-30, însă este probabil ca și Chelsea să reușească să marcheze.

Un rezultat de egalitate pare să fie cel mai probabil deznodământ al acestei partide. Însă, în cazul în care Leicester câștigă la United, ne putem aștepta ca Harry Kane și compania să nu mai arate același entuziasm ca până acum.

Tottenham are 5 jucători care ar putea face parte din lotul Angliei pentru Euro 2016, în cazul în care sănătatea le va permite să evolueze. Așadar, ne putem aștepta ca Eric Dier, Delle Alli, Harry Kane, Danny Rose și Kyle Walker să se menajeze, în cazul în care titlu va fi deja pierdut.

SoccerKeep ne îndrumă spre câștig, furnizându-ne cele mai bune statistici și cele mai eficiente pronosticuri pentru meciurile de fotbal din întreaga lume. Însă, fondatorii ne recomandă să analizăm partidele și în mod personal, înainte de a plasa pariurile. Anumite elemente nu pot fi stocate în statistică, fapt pentru care elementul uman va rămâne mereu de preț în ecuația pariurilor câștigătoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ