Gabriel Corodeanu (foto), presedintele municipalei PNTCD Bacau, acuza Primaria si societatea care distribuie agentul termic ca ii suprataxeaza pe unii locuitori ai blocurilor construite prin ANL.

Acestia au calitatea de chiriasi ai Primariei.

Cauza e faptul ca multe apartamente sunt goale, ceea ce ar fi o prima anomalie, având in vedere ca Bacaul se confrunta cu o criza de locuinte. E vina autoritatilor ca nu sunt in stare sa inchirieze toate apartamentele, sustine liderul taranist.

PUBLICITATE

„Locatarii de la scara A a blocului 4, str. Fagaras, au platit cu 200 de lei in plus fata de cei de la scara B, arata Corodeanu. Si unii, si altii au fost racordati, in luna decembrie, partial la centrala de scara, partial la centrala de bloc, montata ulterior.”

Diferenta e ca la scara A sunt cinci apartamente goale, iar la scara B, doar doua. Primii au platit 440-450 lei/luna la caldura, iar ultimii, doar 245 de lei.

„Nu este normal ca Primaria sa acopere costul incalzirii apartamentelor pe care nu le-a inchiriat prin incarcarea facturilor locatarilor”, precizeaza Gabriel Corodeanu.

„Facturile sunt in functie de consum si cota indiviza. Trebuie verificat de unde apar diferentele. Lista de plata se poate contesta la asociatia de proprietari”, a spus Cristina Bardasu, sef serviciu la Primaria Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Da’ e normal ca proprietarii (nu chiriasii!) unei scari de bloc sa mai plateasca caldura la CET numai pentru ca un singur apartament a ramas captiv la CET? (si caruia primaria ii subventioneaza 100% incalzirea!).

  2. pentru un singur apartament , ar trebui ca acesta sa fie debransat si daca este un caz social sa ii subventioneze achizitionarea unei centrale termice pe gaz, astfel ceilalti locatari nu ar mai fi nevoiti sa plateasca acea cota indiviza pentru caldura care din punctul meu de vedere este o aberatie, tevile trec prin propietatea dumneavoastra , nu dumneavoastra tulburati posesia CET ului.

  3. Ba, lasa naibii campania electorala. Pana anul asta te-a durut la basca de astfel de probleme. Nu mai amagi lumea, nu le da sperante aiurea, nu mai promite toate tampeniile. Corodene, exista viata si dupa alegeri!!!

LĂSAȚI UN MESAJ