Departamentul de Presă şi Comunicare al Teatrului Municipal “Bacovia” face cunoscut publicului că, începând de astăzi, a fost pus la dispoziţia amatorilor şi iubitorilor de teatru posibilitatea de a achiziţiona bilete la spectacolele teatrului de pe site-ul propriu www.teatrulbacovia.ro, pagina oficială a instituţiei. Doritorii sunt invitaţi să acceseze secţiunea Informaţii/ Bilete la adresa: http://teatrulbacovia.ro/bilete/.

Cumpărarea se va face direct pe site, în condiţii de securitate, prin intermediul platformei puse la dispoziţie de Entertix şi Myticket.ro. Utilizatorii îşi pot alege locurile în sală în funcţie de disponibilitate, vor printa biletele sau vor avea asupra lor, la ora intrării în sală, copia achiziției pe telefonul mobil. Plata se poate face prin transfer online sau cu cardul. Biletele vor fi verificate la intrarea în sala de spectacole.

Sunt disponibile deja bilete la spectacolele „Femei singure”, din 28.03.2019, ora 18.00, „Emigranții”, 29.03.2019, ora 18.00, sala Petru Valter, „Aventurile lui Habarnam”, 31.03.2019, ora 11.00, şi „Angajare de clovn”, 31.03.2019, ora 19.00.

În continuare, doritorii vor găsi bilete disponibile la vânzare şi la agenția teatrului.

De asemenea, publicul are posibilitatea să urmărească activitatea pe toate canalele de comunicare:
Facebook:https://www.facebook.com/bacovia.teatrul/, pe site-ul www.teatrulbacovia.ro, şi pe canalul de YouTube, acolo unde sunt disponibile clipuri de prezentare a spectacolelor şi ştirile în care apare teatrul.

Alte articole