Guvernul l-a eliberat din functie pe prefectul Dorian Pocovnicu. In locul sau, potrivit comunicatului oficial, a fost numit Ioan Ghica, fost subprefect de Neamt, cu data de 2 martie.

Joi, pâna la ora 16, acesta nu se prezentase in institutie si nici nu se stia când va depune juramântul.

„Am avut de facut câteva raportari ca inspector guvernamental. Cred ca mâine (n.r. vineri) voi veni, dar nu stiu când voi depune juramântul, n-am fost anuntat”, a spus noul prefect.

PUBLICITATE

Acesta a precizat ca „am lasat politica de mult si sunt un functionar public in adevaratul sens al cuvântului. Din 1997 sunt secretar al prefecturii, din 2009 inspector guvernamental, dupa ce o perioada am fost subprefect.”

Numirea sa oficiala este destul de urgenta, de vreme ce atributiile sale nu pot fi preluate, nici macar temporar de o alta persoana. Ioan Ghica are 59 de ani, este casatorit si are doi copii si un nepot.

Ghica este fratele fostul viceprimar de Roman, Constantin Ghica.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ