Sportivitate, eficienta si confort premium

Alaturi de noul Q7, Audi impune standarde în segmentul SUV premium. Greutatea redusa cu 325 kilograme si centrul de greutate coborât ofera agilitate superioara. Totodata, este cel mai spatios vehicul din segment. Desi dimensiunile exterioare au fost reduse, modelul ofera spatiu interior sporit considerabil atât pentru pasageri, cât si pentru depozitare. Sistemele sale inovatoare de asistenta si infotainment trimit SUV-ul în fruntea grupului. Eficientele motorizari consuma în medie cu 26% mai putin carburant

Design exterior si caroserie

PUBLICITATE

aaaCu o masa neta de doar 1.995 kilograme, noul Audi Q7 este cel mai usor din clasa sa. Acesta cântareste cu 325 kilograme mai putin decât modelul anterior. Constructia usoara, caroseria multimaterial si un sasiu complet nou ofera confort si performante tipice pentru un model sport Audi deopotriva, cât si valori excelente pentru emisiile de CO2. Inginerii Audi au redus consumul de carburant al modelului Q7 cu pâna la 28 % (TFSI) si 23% (TDI).

Vehiculul în 4 usi prezinta linii independente pe conturul capotei, pe barele de protectie, la prizele de aer si la implementarea grilei Singleframe. În partea din spate, eleronul este integrat în hayon, iar blocul optic spate accentueaza liniile orizontale ale automobilului. Tehnologia LED este disponibila opţional. Audi va oferi faruri cu tehnica LED odata cu lansarea – tehnologia inovativa si aspectul distinctiv al acestora subliniaza poziţionarea excepţionala a modelului.

Motorizare

Motoarele ofera valori excelente pentru segmentul SUV-urilor mari echipate cu tractiune integrala permanenta. Agregatele 3.0 TDI cu 200 kW (272 CP) si 3.0 TFSI cu 245 kW (333 CP) propulseaza noul Audi Q7 de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde (TFSI) si respectiv 6,3 secunde (TDI). Motorul diesel V6 consuma în medie doar 5,7 litri de carburant pe 100 kilometri, valoare corespunzatoare unor emisii de CO2 de 149 grame pe kilometru.

Interior si Infotainment – Audi Connect

Audi Q7 impune standarde si la capitolele concept de operare, infotainment, conectivitate si sisteme de asistenta. A doua generatie a platformei modulare de infotainment, cât si Audi virtual cockpit sunt prezente la bord. Noua unitate de control MMI all-in-touch cu un generos touchpad transforma operarea într-o joaca de copii. Alte inovatii atractive includ servicii extinse de la Audi connect, Audi tablet pentru pasagerii din spate si doua sisteme de sonorizare cu audio 3D. O alta noutate este reprezentata de integrarea smartphone cu Google Android Auto si Apple CarPlay. Noul Audi Q7 este unul dintre primele vehicule ce ofera aceste functii.

Portofoliul de noi sisteme de asistenta reprezinta o alta caracteristica impresionanta, inclusiv adaptive cruise control cu traffic jam assistant.

Noul Audi Q7 este in orasul tau.
Vino sa il testezi!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ