Câștiga un weekend de vis la Târgul de Craciun din Praga!

Imaginați-vă o mașină care estompează linia dintre frumusețe și funcționalitate. Unde stilul și spațiul sunt în perfectă armonie. Unde este loc pentru orice, mai puțin pentru compromisuri. Škoda Auto și-a imaginat o astfel de mașină. Și a numit-o NOUA ŠKODA SUPERB. 

Noul model are un design mai emoțional și este incredibil de spațios și confortabil. Este perfect atât pentru familie cât și pentru oportunitățile de afaceri. Și pentru că este o Škoda, noul model ilustrează foarte bine filozofia Simply Clever prin elemente inteligente cum ar fi senzorul de deschidere a portbagajului în sistem hands-free.

PUBLICITATE

Noua Škoda Superb este rezultatul a 120 de ani de gândire vizionară, un angajament de a crea mașini pentru plăcerea de a conduce azi la fel ca și la începuturi.

DESIGN: un automobil pe cât de estetic pe atât de util

infotainment-tile

Cu linii elegante și spațiu impresionant de mare pentru pasageri și bagajele acestora. Designerii Škoda Superb imprimă elemente de design atractiv, care oferă o desfătare vizuală și o plăcere în utilizarea cotidiană.

Twindoor, sistemul care conferă eleganța unei limuzine clasice, facilitând pe de altă parte accesul la portbagaj. Printr-o simplă apăsare a unui buton, trapa portbagajului se deschide ca la o berlină clasică, iar în cazul în care doriți să depozitați obiecte mai voluminoase, puteți deschide trapa cu tot cu lunetă, similar modelului Superb Combi.

Imaginea 4

Grila frontală prin barele verticale tradiționale care constau în lamele late, nu sunt doar un element de design, ci au rolul de a direcționa fluxul de aer spre radiator.

Farurile Bi-Xenon oferă o intensitate luminoasă excelentă fiind capabile să își adapteze fasciculul luminos în mod automat la diferite viteze și condiții de rulare, rotindu-se în viraje și schimbându-și fasciculul în funcție de suprafața iluminată.

Ornamentele cromate din jurul geamurilor latelare, bandourile de protecție cromate de pe portiere și banda cromată de pe capota portbagajului evidențiază caracterul exclusivist al modelului conferind totodată emblema luxului la exterior.

Lămpile spate care se extind spre părțile laterale oferă automobilului un aspect mai amplu și îl face totodată mai vizibil din lateral.

Țeava de eșapament dublă fabricată din oțel inoxidabil este o dovadă în plus că eleganța poate avea și o tentă sportivă.

TEHNOLOGIE: chiar și tehnologia modernă poate oferi o soluție simplă

Funcțiile ușor de utilizat, dar de ultimă generație includ multe inovații care au ca scop să vă ușureze viața așa cum n-a mai făcut-o nimeni până acum.

Imaginea 3

Volanul multifuncțional cu trei spițe este îmbrăcat în piele și vă oferă controlul asupra aparatului de radio, telefonului și transmisiei automate fiind o inovație absolută.
Transmisia automată DSG cu șapte trepte (pentru anumite motorizări) reprezintă o nouă tehnologie. Dispunând de cea de-a șaptea treaptă, transmisia asigură o comutare mai lină care crează o experiență unică la volan, dar și un consum redus de carburant.

Aparatul radio Bolero alaturi de sound system-ul cu un amplificator cu 10 canale, egalizator digital si zece difuzoare ofera o redare comparabila cu auditiile din salile de concerte. Alaturi de aceste 2 echipamente se adauga si sistemul de navigatie Columbus, care, in combinatie cu un tuner TV, permite urmarirea emisiunilor de televiziune, depasind cu mult functionalitatea sistemelor de navigatie comune. La toate acestea se mai adauga si mufa input audio, situata in cotiera Jumbo Box, care permite conectarea unor dispozitive externe (iPod, Calculator, CD Player).

design-interior

Conectivitatea atinge un nou nivel de calitate: noua ŠKODA Superb dispune de un sistem de infotainment de noua generatie care se conecteaza automat la cele mai moderne smartphone-uri. SmartGate permite in plus accesarea si utilizarea datelor despre automobil prin intermediul propriului smartphone.
Conexiunea de inalta viteza la internet transforma modelul Superb in primul hotspot ŠKODA pe roti. Cu noua aplicatie ŠKODA Media Command si cu functia Wi-Fi hotspot, sistemul de infotainment poate fi controlat pentru prima data de pe locurile din spate, folosind o tableta.

comfort-top

CONFORT: sunt respectate cele mai exigente cerințe, dar cu o funcționalitate simplă și utilă

In comparatie cu modelul anterior, dimensiunile interioare ale noului Superb au crescut din nou, oferind cel mai bun spatiu la cap si picioare pentru pasagerii din spate si cel mai mare portbagaj din clasa auto medie.

Limuzina Škoda este mai inteligentă ca niciodată. 29 de dotări și funcții ‘Simply Clever’ fac viața mai ușoară atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Imaginea 2

Trapa electrică cu celule solare oferă energia electrică pentru alimentarea unui ventilator a cărui funcție este reciclarea aerului în interiorul automobilului, oferind o atmosferă proaspătă și plăcută în interior chiar și după lungi perioade de staționare la soare.

Oglinzile exterioare pliabile automat la închiderea automobilului și-au dovedit utilitatea la traficul urban, iar împreună cu funcția de memorare pentru scaunul șoferului, oglinda de pe partea pasagerului dispune de o funcție excepțională și anume înclinarea automată la comutarea în marșalier, iar ca dotare standard, în oglinzile retrovizoare sunt integrate lămpi laterale.

Iluminatul perimetral asigurat de leduri care sunt montate pe partea inferioară a oglinzilor retrovizoare exterioare dar și pe partea inferioară a portierelor din față și din spate ajută pasagerii să aibă o iluminare corespunzătoare în jurul mașinii.

CatVision este un sistem ce asigură iluminarea difuză a habitaclului prin intermediul a două LED-uri, lumină ce nu deranjează deloc șoferul, ci dimpotrivă, pune în valoare formele elegante și finisajul superioar al interiorului chiar în timpul nopții.

SuC_31

Mânerele interioare iluminate ale portierelor reprezintă un detaliu atrăgător pentru pasageri dar care au rolul de a facilita coborârea din automobil pe întuneric.

Spațiul de depozitare pentru umbrelă aflat în portiera din stânga spate este proiectat astfel încât apa din umbrelă să se scurgă în exteriorul autoturismului.

Spătarul rabatabil al banchetei din spate, care are 3 poziții de rabatare amplifică practicabilitatea automobilului făcând din portbagaj un adevărat spațiu de depozitare.

tile1-l

Pedala virtuală pentru deschiderea portbagajului este o inovație extrem de utilă în momentele în care ești prea încărcat cu bagaje pentru a mai deschide portbagajul. O simplă trecere a piciorului pe lângă senzorul amplasat sub bara din spate, iar portbagajul se deschide ca prin minune.

Podeaua intermediară a portbagajului crează un spațiu de depozitare sofisticat și discret, alături de setul de plase care este format din patru elemente ce împart portbagajul în secțiuni separate, create pentru nevoile dumneavoastră.

SIGURANȚĂ – Noul Superb a obținut 5 stele la testele de impact EuroNCAP.

safety-top

Noul Superb oferă o gamă de noi sisteme de asistență și impresionează cu un nivel de siguranță care nu a fost văzut ca standard pentru vehiculele din acest segment până acum.

safety-assist-02

Tehnologia sprijină șoferul în cele mai diverse situații de trafic, de la menținerea la o distanță de siguranță și menținerea benzii de rulare, până la frânarea de urgență în cazul unei coliziuni iminente. Noul Superb este echipat standard cu control electronic al stabilității, inclusiv Multi-Collision Brake. În majoritatea țărilor din Uniunea Europeană, următoarele dotări de siguranță constituie echipare standard: monitorizarea traficului din față (Front Assist), sistemul de frânare de urgență (City Emergency Brake), monitorizarea electronică a presiunii în pneuri și XDSA, o funcție extinsă a blocării electronice a diferențialului.

În plus, multe alte sisteme de asistență și siguranță sunt opționale. Superb este primul model al mărcii pe care sunt disponibile:  monitorizare unghi mort (Blind Spot Detect), alertare în ceea ce privește traficul din spate (Rear Traffic Alert), asistență în ceea ce privește blocajele din trafic (Traffic Jam Assist) și oprirea mașinii în caz de urgență (Emergency Assist). Alte sisteme de siguranță opționale sunt: controlul automat al distanței (Adaptive Cruise Control), protecția proactivă a pasagerilor (Crew Protect Assist), asistent pentru menținerea benzii de rulare (Lane Assist), limitator de viteză (Speedlimiter), sistem de detectare a oboselii șoferului (Driver Alert) și recunoașterea semnelor de circulație (Travel Assist).

macheta ziar

În plus, sistemele de iluminare inovatoare de pe Noul Superb oferă mult mai multă siguranță. Superbul este primul model al mărcii ce dispune de funcția de mascare a luminilor de drum (Smart Light Assist).

Vino, testează şi convinge-te ca NOUA ŠKODA SUPERB este maşina mult visată!
Dacă te-a cucerit, ia rapid decizia de cumpărare şi… de Moş Nicolae poţi fi câştigătorul unui weekend de vis la TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN PRAGA!!!

În plus mai primeşti un cadou SURPRIZĂ – o vizită la MUZEUL ŠKODA!

Această campanie este supusă unor termeni și condiții. Regulamentul campaniei poate fi consultat la adresa www.skodabacau.ro/weekend-praga.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe email la adresa skoda@automotoinvest.ro sau telefonic la numărul 0234.577.712.

logo skoda


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ