A inceput reamenajarea uneia dintre zonele Parcului Cancicov care in ultimii ani parea data uitarii. Este vorba despre intrarea in parc dinspre Colegiul Pedagogic, unde de câteva zile se lucreaza intens la un spatiu destinat jocurilor precum sahul, tablele sI alte asemenea.

“A fost amenajata o platforma, pe care au fost montate mese si banci din lemn, iar in viitor urmeaza sa fie montata si o copertina”, a spus Gabriel Gritcu, directorul Directiei Servicii Publice din Primaria Bacau.

In aceeasi zona se va amenaja un loc de plimbare a animalelor de companie si, de asemenea, se urmareste, dezafectarea tuturor anexelor din incinta fostului sediu al Sectiei de Spatii Verzi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Urmatoarea masura, de urgenta, ar fi sa fie dezafectata toata zona in care au fost depuse resturi si gunoaie, materiale nefolosibile. Sa ramana un spatiu natural asa cum a fost. Si in aceasta fotografie, se vede foarte urat gardul care formeaza spatiul de depunere si stocare a rebuturilor. In aceste conditii, zona va fi mult mai vizitata.

  2. Pe când un mic fotoreportaj despre circulata alee (copii, părinţi, bunici) dintre Insula de agrement şi podul de la autogară? Să vedeţi acolo eforturi ale Primăriei!

LĂSAȚI UN MESAJ