13 aprilie 2024
ActualitateNou sediu pentru Complexul Muzeal „Iulian Antonescu”

Nou sediu pentru Complexul Muzeal „Iulian Antonescu”

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat semnarea contractului pentru executarea lucrărilor necesare în vederea realizării noului sediu al Complexului Muzeal „Iulian Antonescu”.

Contractul pentru execuția lucrărilor necesare în vederea realizării acestui obiectiv a fost semnat astăzi, marcând astfel un pas important în dezvoltarea infrastructurii culturale din județul Bacău.

Noul sediu al Complexului Muzeal „Iulian Antonescu” va fi amplasat pe strada Nicolae Titulescu, numărul 23, într-o clădire cu o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați. Acest proiect va crea condiții moderne pentru expunerea lucrărilor de artă și organizarea expozițiilor și evenimentelor artistice, rezolvând astfel problema legată de lipsa spațiilor adecvate pentru astfel de activități.Investiția totală în acest proiect, derulată de către Consiliul Județean Bacău prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), este estimată la aproximativ 7 milioane de euro. Această inițiativă reprezintă un angajament semnificativ pentru promovarea culturii și artei în regiunea Bacău și va oferi comunității locale un nou spațiu dedicat valorificării patrimoniului cultural și artistic.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri