– comanestenii sunt cei mai mângâiati de sansa in acest an – unul dintre ei a câstigat cel mai mare premiu de pâna acum, de aproape 70.000 de lei

De la inceputul anului, câteva zeci de bacauani ar putea spune ca au pacalit pentru putin timp saracia, câstigând la loto sume semnificative de bani.

Astfel, potrivit Companiei Nationale „Loteria Româna”, primul câstig, mai de Doamnne ajuta!, a fost inregistrat exact pe 28 februarie, la Loto 5/40 (unul dintre cele mai greu de prins câstiguri, dar jocul cel mai la indemâna de jucat), suma de 10.754 lei revenindu-i unui bacauan. La o saptamâna, a fost urmat de satean din comuna Margineni care, cu cei peste 29.000 de lei câstigati la 6 din 49, ar fi putut spune la revedere lipsurilor zilnice, iar in ziua urmatoare, un alt satean, de data asta din Bârsanesti, si-a facut rost de bani de tigari si bere pentru toata vara, câstigând 10.000 de lei la…loz razuibil.

PUBLICITATE

Un loz câstigator l-a tras, insa, si un bacauan care s-a pricopsit si el cu 10.000 de lei, numai buni de „spart” in cluburile de la Mamaia. De departe, insa, cel mai norocos de pâna acum a fost un comanestean care a dibuit varianta de numere ce i-a adus in cont un premiu de nu mai putin de 67.906,90 lei, la 6 din 49. Pe lânga el, s-au mai numarat alte premii mai mici (12.923 de lei si 15.753 de lei, ambele, in Bacau, insa, prinse la trageri diferite). In rest, mai consemnam multe câstiguri la tombolele organizate de „Loteria Româna” (2.000 lei, in luna mai, primiti de un pasionat din Comanesti, alti 7.000, incasati de un bacauan, culminând cu un premiu de 17.000 de lei, luna trecuta, inregistrat tot in Bacau).

In fine, nici amatorii de „pacanele” nu au butonat degeaba aparatele, un prim mare câstig, de peste 10.000 de lei, fiind consemnat in luna mai, la Comanesti, urmat la zece zile de un alt premiu ceva mai consistent – 12.215 lei – in Bacau.

Doar un singur câstig, anul acesta, este inregistrat la jocul de tip loterie Joker, un bacauan incasând, la inceputul verii, 19.909,43 lei. Din pacate, apetitul pentru pariurile sportive organizate de „Loteria Româna” este din ce in ce mai scazut, la fel si premiile incasate de pasionatii de fotbal, doar 10.000 de lei platind compania unui jucator din Bacau, in luna mai. Reamintim ca, la extragerile de joi, 21 iulie, CN „Loteria Româna“ pune la bataie peste 6 milioane de euro la doua dintre cele mai populare jocuri de tip loterie, din care 3,78 milioane de euro la 6 din 49, iar 2,52 miloane de euro la Joker.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nu se mai cumpara bilete,deoarece asa vrea conducerea loteriei. Tin scumpa varianta si se joaca putine variante. Avind reportul mare ei incaseaza porcentul care li se cuvine ,mare. E o mare timpenie sa ai in Romania varianta mai scumpa ca in alte tari unde venitul populatiei este mai mare.In anii 90 cind varianta era mult mai ieftina se cumparau milioane de variante si erau multi cistigatori la toate extragerile. Acum cind se vind o suta-doua de mii e normal sa nu fie cistigatori cu lunile stiind ca sansa de cistig e una la 14 milioane . De aceea e o mare excrocherie.Ministerul finantelor nu ia nici o masura.

LĂSAȚI UN MESAJ