In luna mai, Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) va organiza cea de a XIV-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane.

“In data de 14 mai, in fata personalitatilor de seama si a membrilor marcanti ai comunitatii locale de afaceri si ai societatii civile bacauane, cele mai importante proiecte derulate in folosul comunitatii locale in anul 2014 vor fi recunoscute public si aplaudate la scena deschisa”, arata organizatorii. Exista trei categorii la care se pot face nominalizari: persoane fizice, institutii sau ONG-uri, firme si companii.

Pot avea statutul de nominalizati societatile comerciale, institutiile publice sau organizatiile non-profit si persoanele fizice din judetul Bacau (având cel putin un punct de lucru in judetul Bacau) care au intreprins in anul precedent actiuni si proiecte concrete, bine definite, ce au vizat dezvoltarea comunitatii locale, rezolvarea unor probleme de interes general, ajutorarea semenilor aflati in nevoie si sprijinirea categoriilor defavorizate. Sunt vizate urmatoarele domenii: social, medical, educational, persoane cu dizabilitati, protectia mediului, cultural-artistic, situatii de urgenta. Nominalizarile se vor face online, pe site-ul Galei (https://sites google.com/ site/ fscbacau/ competitia), intre 20 aprilie si 4 mai.

PUBLICITATE

Jurizarea va fi efectuata, in intervalul 5-8 mai, de un comitet format din reprezantanti ai unor institutii publice cu expertiza in domeniu si reprezentanti ai mass-media. Pentru dificultati in completarea formularelor sau alte informatii, puteti cere lamuriri la telefonul 0728.028.082, intre orele 8,30 si 16,30.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ