Membrii Fundatiei Teatrale „Neghinita” au participat la sfârsitul saptamânii trecute la un nou festival de la care s-au intors acasa cu noi diplome si medalii.

De aceasta data, la Roman, s-a desfasurat Festivalul National de Muzica pentru Copii si Adolescenti „Lucky Kids”, dar si „Dance Art Competition” sectiune de dans.

La sectiunea de muzica, bacauanii au strâns nu mai putin de 13 medalii, astfel: Alexandru Ojog, Briana Maria Manolache, Nina Elena Manolache si Giorgia Lorina Laslau au cucerit locul I; Maria Alexia Panaite, Ioana Daria Chetraru, Elena Daria Gaman, Catalina Andreea Diaconu si Teodora Alessia Popa s-au clasat pe locul II iar David Afadaroaie, Francesca David, Ioana Cavaleru si Maria Diana David au ocupat locul III.

La competitia de dans, cei de la Neghinita au participat cu doua numere, „Negi Star” / Quickstep care a a câstigat Premiul al II-lea si cu „Neghi Dance” / Calusarii, care s-au clasat pe III.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ