In urma notelor obtinute de fiecare candidat la cele doua etape ale concursului de proiecte de management, in vederea ocuparii postului de director al Teatrului Municipal “Bacovia”, Comisia de concurs a comunicat rezultatele finale ale celor doi concurenti: Eliza Noemi Judeu, 8,23 la etapa I (proiect), 8,08, la interviu, nota finala – 8,16. Radu Bogdan Ghelu, 8,33 la etapa I, 5,50 la interviu, nota finala – 6,92.

In urma acestor rezultate, Comisia de concurs a declarat câstigator al concursului pe Eliza Noemi Judeu, care a obtinut nota cea mai mare.

Rezultatul va deveni definitiv, conform Regulamentului de desfasurare, dupa trecerea perioadei de depunere a contestatiei si rezolvarea acesteia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. F.F.curios,,>>>>Un candidat care obtine la proba SCRISA nota 8,23,NU PUTEA SA SCADA la 5.50 indiferent cum s-ar numi acesta,,>dar COMISIA si-a batut JOC,,????Ceva este putred in Primarie,,>>>>????

  2. Felicitari! Ma bucur ca in Bacau inca ungurii is fruncea! Nu degeaba numele orasului isi are origini unguresti, si stema era asemanatoare cu cea a secuilor, pe strada se vorbeste ungureste din ce in ce mai multi, apoi aflu ca printre consilieri avem ceangai unguri ascunsi. Nu stiti unde mi-as putea da copii la ore de maghiara? Nu de alta, dar trebuie tinut pasul. Parintii mei au vorbit ungureste, dar de frica sau rusine pe mine nu m-au invatat. De bunicu nici nu mai virbesc, ca el nu stia nimic romaneste si totusi a fost foarte stimat la sfatul batranilor.

      • Nu va faceti probleme pentru mine, ma descurc destul de bine. Nu vreau sa va fac in ciuda, dar am lucrat in invatamint si acum am destul de lucru cu copii si acum. Iar de anonimi ma doare nici acolo. Fapta in sine ca au fost si inca mai sunt unguri nu trebuie sa deranjeze pe nimeni. Au facut destul pentru judet si pentru oras. Comunismul a fost spalatoarea de creier a multora, si acelora care nu recunosc prezenta si importanta acestei minoritati. Nu numai in munca la tara isi gasesc locul, ci si printre artisti, invatatori, preoti si oameni de afacere. Ati reusit totusi sai indepartati unul de celalat, ca sa nu se regasesca. Asta nu inseamna ca ati reusit. Sunti ei asa de pedanti de nu va deranjeaza. Asta sa stimati si este de ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ