În seara zilei de 30 septembrie 2016 se desfăşoară la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău o serie de activităţi afiliate evenimentului european „Noaptea Cercetătorilor”.

Și în acest an, evenimentul se înscrie într-un proiect naţional realizat sub auspiciile Asociaţiilor Target și Invenio, fiind co-finanțat prin Programul de Cercetare și Inovare al Comisiei Europene. Cercetători, ingineri şi exploratori îi invită pe toţi cei interesaţi, în special elevi, studenţi şi profesori, la o călătorie în lumea fascinantă a ştiinţei.

Deschiderea are loc la ora 17:00, în Aula „Vasile Alecsandri”, corp D, etaj I. Universitatea şi partenerii săi, Asociaţia Liga Studenţească, Societatea Cultural – Științifică „Vasile Alecsandri” din Bacău, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău, Observatorul Astronomic „Victor Anestin” Bacău și SCC Services România SRL propun următoarele activităţi:

PUBLICITATE

Sportul – perseverență, putere, prietenie;
Magia filmului și tehnologia;
Chimie, magie și culoare;
Casa Alecsandri – ultima șanșă!
Universul – lumea văzută și lumea nevăzută a stelelor.

noaptea


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ