23 iulie 2024
EvenimentNoapte albă pentru drumari pe DN 18, Cârlibaba, județul Suceava

Noapte albă pentru drumari pe DN 18, Cârlibaba, județul Suceava

Un pârâu aparent inofensiv a provocat un adevărat dezastru ieri seară pe DN 18, la km 186+900, în zona localității Cârlibaba, județul Suceava, în apropiere de limita cu județul Maramureș.

Pârâul Brătila a transportat o cantitate uriașă de apă, pietriș și resturi arboricole, blocând drumul pe ambele sensuri de mers timp de mai multe ore.Echipele de intervenție au acționat, utilizând atât personal uman, cât și utilaje, pentru degajarea carosabilului. Până la miezul nopții, circulația a fost redată parțial, pe un singur sens de mers, alternativ.

La această oră, traficul pe DN 18 este încă restricționat pe un sens, în zonă intervenindu-se cu 5 utilaje (proprii și puse la dispoziție de terți) și 4 muncitori de la District Cârlibaba.

DRDP Iași reiterează apelul către autoritățile locale și județene pentru a executa lucrările necesare asigurării scurgerii apelor pluviale și a lucrărilor specifice din aria de competență. Aceste măsuri sunt esențiale pentru a preîntâmpina acumulările de apă pe carosabil, care afectează siguranța participanților la trafic și infrastructura rutieră.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri