Judetul Bacau are un nou administrator public: Nina Chiper, care a coordonat Unitatea de Implementare a Proiectului “Managementul integrat al deseurilor solide in judetul Bacau”, cu sediul in fosta Biblioteca Judeteana.

Nina Chiper a inlocuit-o pe Dorina Popoutanu, a carei schimbare din functie “s-a produs la solicitarea acesteia, motivele fiind pur personale”, a explicat Ionel Floroiu, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Bacau. Dorina Popoutanu ocupa, acum, postul de consilier, tot in cadrul CJ Bacau.

Nina Chiper a absolvit Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Biologie, specializarea Biochimie, a urmat cursuri de formare in implementarea proiectelor, apoi in managementul proiectelor, iar in 2013 a obtinut diploma de auditor.

Intre anii 2001 si 2004, Nina Chiper a lucrat in cadrul Directiei generale de urbanism a CJ ca inspector de specialitate, intre 2006 si 2011 a fost consilier si membru in Comisia de analiza tehnica din cadrul Agentiei de Protectia Mediului, iar intre 2011 si 2014, managerul proiectului european privind managementul deseurilor.

Alte articole