Iubitorii de biciclete sunt invitați vineri, 31 august, la o acțiune de pedalare la apus, pe străzile orașului. Sunt așteptați toți băcăuanii împătimiți, de la copii, mămici, tătici, bunici șamd, toți cei care dețin sau pot închiria o bicicletă și care vor să facă o plimbare nocturnă.

Night Ride, aflat la a V-a ediție, va lua startul din parcarea hotelului Moldova, la ora 20.30. Traseul propus are o distanță de 8 km pe următorul itinerar: Catedrala Catolică – Ciupercuțe – Decebal – str. I.S. Sturza – str. Oituz – str. Energiei – str. Mioriței – autogară – statuia lui Ștefan cel Mare – centru – Piața Tricolorului.

„Așa cum v-am obișnuit, facem această plimbare și pentru a face mișcare, dar și pentru a discuta despre stadiul dezvoltării infrastructurii pentru bicicliști ce urmează a fi realizată prin fonduri europene ca urmare a demersurilor noastre începute în 2014 și concretizate în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului Bacău”, a declarat Cristian Ghingheș, organizatorul Night Ride 2018.