Parteneriatul dintre Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau si Federatia Regionala de Fotbal din Westfalia (FLVW) cunoaste noi valente. Dupa vizita efectuata in Bacau, in urma cu doua saptamâni, de o brigada de arbitri din FLVW condusa de instructorul Oliver Topp, partea germana si-a manifestat in mai multe rânduri satifactia pentru felul in care decurge colaborarea cu forul bacauan condus de Cristi Sava.

Mai intâi, cu ocazia unei conferinte de presa organizata de AJF si in care unul dintre arbitrii germani prezenti, Tobias Severins, a precizat ca “am avut placerea sa gasim aici oameni de o foarte buna calitate, pe care ma bucur ca i-am cunoscut”.

Zilele trecute am putut consemna insa o noua reactie pozitiva. De data aceasta chiar pe site-ul oficial al FLVW. “Acest schimb de experienta este un mare succes pentru cooperarea noastra viitoare. Am fost foarte bine primiti si vom face tot posibilul pentru a avansa acest parteneriat”, a declarat Oliver Topp in articolul publicat de FLVW.

PUBLICITATE

“Sunt foarte multumit de modul in care decurg lucrurile si sunt convins ca impreuna cu FLVW vom putea face multe pentru dezvoltarea fotbalului bacauan, in special la nivel de copii si juniori”, a concluzionat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sunt convins ca au ramas impresionati de baza sportiva de la Letea si de bijuteria de oras care este Bacaul..Bullshit,cred ca au plecat aia mancand pamantul..

LĂSAȚI UN MESAJ