Candidatul PSD la functia de primar al Bacăului declară, în programul de guvernare locală, că tineretul reprezintă o prioritate a mandatului său. Cosmin Necula intenționează ca, odată ajuns primar, să înființeze o fundație care să susțină proiectele tinerilor din oraș, precum și activitatea de performanță educațională.

„Propun înființarea unei fundații, susținută de Consiliul Local Bacău – «Bacăul Educațional». Funcţia ei principală este aceea de a atrage fonduri publice şi private în susținerea dreptului la educație al copiilor și tinerilor ce provin din medii sociale defavorizate. De asemenea, fundația va acționa ca un instrument de promovare a excelenţei educaţionale prin susținerea elevilor cu performanțe notabile (premii la olimpiadele naționale și internaționale)”, arată Necula în programul său.

Deputatul social-democrat mai spune că Primăria are obligația să suplimenteze fondurile publice date ONG-urilor ce activează în domeniul tineretului. Necula mai precizează că va pleda pentru înființarea unui „Club al Voluntarului” la nivelul municipiului Bacău, acesta având rolul de a asigura o punte de legătură permanentă între municipalitate și organizațiile de tineret.

PUBLICITATE

PUBLICAT LA COMANDA PSD, CUI 21160002


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.