Candidatul PSD la functia de primar al Bacaului sustine, în programul sau administrativ, ca Spitalul Municipal trebuie integrat cu Spitalul Judetean de Urgenta. Cosmin Necula arata ca a identificat aceasta solutie în urma mai multor discutii avute cu managerii din „Sanatatea” bacauana. Deputatul precizeaza în programul sau de guvernare locala ca un parteneriat între cele doua unitati spitalicesti va conduce la cresterea calitatii serviciilor medicale oferite bacauanilor.

În plus, mai precizeaza candidatul PSD, unele sectii de la Spitalul Judetean vor putea fi relocate în Spitalul Municipal, evitându-se astfel concurenta între acestea. „Am un plan cu Spitalul Municipal, rezultat în urma unor discutii purtate atât cu managerii publici din sanatate, cât si cu personalul medical ce-si desfasoara activitatea în municipiul Bacau. Propunerea mea este de a reloca un numar de sectii din pavilionul medico-chirurgical în Spitalul Municipal: chirurgia plastica, neurochirurgia, neurologia si cardiologia, oftalmologia si sectia ORL”, se arata în programul de guvernare locala al candidatului PSD la Primarie.

Necula mai spune ca în viitorul Spital Municipal va fi înfiintata o sectie de chirurgie cardio-vasculara, urmând ca în Bacau sa fie acoperite cele mai importante specialitati medicale. „Bacauanii nu vor mai bate drumul la Iasi sau Tg. Mures pentru a beneficia de un act medical la standarde ridicate. Îmi propun ca aici, acasa în Bacau, sa le oferim bacauanilor sansa de a avea parte de servicii medicale pe masura investitiilor facute, din bugetul local, pentru construirea Spitalului Municipal”, declara deputatul social-democrat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.