Daca ati vazut zilele trecute, mai ales in weekend, persoane imbracate cu tricouri rosii si cu insemnele Turciei sa nu credeti ca e vorba de o „invazie” otomana. Este vorba de membrii echipei nationale de fotbal nevazatori a Turciei care desfasoara un stagiu de pregatire pe plaiuri bacauane. Delegatia turca este cazata la pensiunea Daciana si desfasoara câte doua antrenamente pe zi la baza sportiva TNT.

„Am gasit aici o baza excelenta de pregatire. Am venit in Bacau la recomandarea unui prieten de-al meu, bacauan. Eu am mai multi prieteni in tara voastra pentru ca eu am jucat baschet in România”, ne-a declarat Eren Yildirim, directorul tehnic al nationalei de fotbal nevazatori a Turciei.

Trebuie remarcat faptul ca echipa Turciei a ales stagiul de pregatire in Bacau in detrimentul altor locatii din Lituania, Polonia sau Italia.

Echipa nationala de fotbal nevazatori a Turciei are un antrenor englez care nu a facut deplasarea la Bacau pentru ca are câteva probleme personale.

Team-ul „Semilunei” isi va incheia pregatirile la finalul lunii si deja si-a anuntat intentia de a reveni la mijlocul lunii august in Bacau pentru un turneu international amical, inainte de jocurile paralimpice care se vor desfasra la Rio de Janeiro, in Brazilia.

Echipa nationala de fotbal nevazatori a Turciei este si campioana europeana (anul trecut au invins in finala Rusia cu 1-0, la campionatul european disputat in Anglia-n.r.).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ