Ceea ce se anunta ca o probabilitate, a devenit certitudine: stafeta masculina de 4×100 m liber la inot a României va fi prezenta la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

La sfârsitul saptamânii trecute, Federatia Internationala de Natatie a oficializat prezenta stafetei tricolore pe lista celor 16 care vor concura la Jocurile Olimpice programate in aceasta vara, in Brazilia. Stafeta de 4×100 m liber a României (din care fac parte si inotatorii CSSM Bacau, Norbert Trandafir si Marius Radu) si-a asigurat biletul de participare la JO gratie timpului de 3:16:54 realizat in semifinalele Europenelor de la Londra.

De altfel, Trandafir si Radu, sportivi antrenati Ovidiu Galeru, erau deja calificati la Olimpiada de la Rio, cu baremul A, la fel ca si Robert Glinta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ