La proba de sarituri in apa a Europenelor de natatie pentru Seniori care vor incepe luni, la Londra, România va fi reprezentata de doi sportivi, ambii bacauani.

Este vorba de Mara Aiacoboae si Alin Rontu, care vor fi insotiti in Anglia de antrenorii lor de la SCM Bacau, Mihaela Neagu si Adrian Gavriliu. Fiind in primul an de juniori A, Rontu (medaliat cu bronz la Europenele de juniori B de anul trecut) nu va participa la probele individuale, urmând sa concureze in probele combinate, la sincron mixt si pe echipe, alaturi de Mara Aiacoboae, care va lua startul si in proba de platforma.

“Având in vedere potentialul sau si daca va beneficia si de o doza de sansa, Mara poate intra in primele 6 si, de ce nu, se poate gndi chiar la o medalie. Pentru Alin, in schimb, participarea la Europenele de Seniori va constitui o experienta foarte utila”, a declarat coordonatorul sectiei de sarituri in apa a SCM Bacau, Adrian Gavriliu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ