In cursul zilei de marti, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau au ajuns patru bacauani care au avut nevoie de ingrijiri medicale si tratament de specialitate, dupa ce au fost muscati de câini.

Alti trei pacienti au cerut si ei ajutorul cadrelor medicale de aici dupa ce au fost muscati de capuse in timp ce erau la plimbare ori la cules de ghebe prin padure.

Dupa ce au primit ingrijiri au putut pleca acasa cu recomandari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. cer demisia de urgenta a incompetentului stavaarake, ocrotitorul cainilor vagabonzi, aurolacilor si boschetarilor ce isi fac veacu in cacealmaua asta de oras cu aspiratii de capitala culturala europeana!!!!

  2. Fratilor iesiti in strada si protestati pentru aplicarea legii 258/2013 in fata primariei si nu mai asteptati ca va asteptati moartea ! Daca primaru nu vrea sa aplice legea atunci dati cu el de pamint si puneti altul in loc . Cu fiecare secunde in care nu faceti nimic creste riscul ca un barbat , copil sau femeie o sa fie omorit de haitele cu maidanezi !! Crimele si atrocitatile facute de maidanezii din romania video = http://www.youtube.com/FaraMaidanezi

  3. Aceste animale stau pe acolo pentru ca sunt hranite regulat, la punct fix. Hranirea in sine nu contravine legii, dar daca prin hranire se produce pericol social, pericol la adresa sanatatii publice (fecale, miros de urina, par naparlit etc.) persoanele care sunt responsabile de acest lucru trebuiesc amendate. Aflatic are sunt autoriatile abilitate sa dea aceste amenzi si depuneti plangeri. Cat mai multe plangeri. Cat mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ