22 mai 2024
Actualitate„Mulți ani frumoși, Școala noastră dragă!”

„Mulți ani frumoși, Școala noastră dragă!”

Cu această urare și-au început activitățile elevii și cadrele didactice din Școala Gimnazială „Constantin Platon” Bacău, ziua de 21 mai 2021. Și-au aniversat protectorii spirituali: Sfinții Împărați Constantin și Elena și pe dascălul al cărui nume îl poartă, învățătorul Constantin Platon.

Anul acesta nu au sărbătorit într-o sală de festivități ca în alți ani, nu au avut invitați și nu s-au întâlnit cu generațiile anterioare. S-au bucurat din plin că se află fizic la școală, împreună elevi și cadre didactice. Au cântat, au recitat, au pregătit afișe și scenete. Și-au imaginat ce ar spune Constantin Platon despre ei și despre școală. Bucurie și speranță exprimate în mesaje colorate de zâmbete.

„Dragă Școală, creștem zi de zi împreună, învățăm unii de la alții să fim și colegi și prieteni, să depășim încercările vieții, să evoluăm și să cunoaștem cât mai multe. Venim la tine cu întrebări, cu bucurii și speranțe și așteptăm să avem realizări, să devenim mai buni ca azi, mai generoși și empatici. Îți mulțumim! Împreună suntem minunați!”Prof. Manuela Neculcea

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri