La Motoseni, pe DJ 243 B, se lucreaza, iar oamenii se bucura ca, in sfârsit, se pune pietris, pentru ca dupa aceea sa se toarne asfalt.

„Se bucura pentru ca e prima investitie in infrastructura dupa 25 de ani. Noi nu am avut nicio investitie, nici un metru de asfalt de la Revolutie incoace! S-au apucat de lucru de saptamâna trecuta si au facut 1,5 kilometri. Sper ca in doua luni sa termine balastarea. Constructorii au promis ca in octombrie vom avea si prima portiune asfaltata”, arata Corneliu Ghelase, primarul comunei Motoseni.

Si Drumul Comunal (DC) 39 Chetreni – Motoseni este in lucru, finantarea fiind asigurata de Guvern prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Edilul spera ca va obtine finantari si pe masurile europene. „Ar trebui sa reabilitam DC 40 Tepoaia – Gura Craiesti, pe care circula microbuzul care aduce copiii la scoala, si Chetreni – Sendresti.

Ar mai fi si un segment de drum judetean, Stanisesti – Motoseni, dar nu pot fi facute toate odata, trebuie sa avem rabdare”, spune Corneliu Ghelase. Modernizarea DJ 243B Fântânele-Praja-Motoseni este finantata prin PNDL si cofinantata de Consiliul Judetean, valoarea totala a obiectivului fiind de 13.372.737 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ