Miscare surprinzatoare la pompele de carburanti ale companiei OMV Petrom. Astfel, in numai doua zile, motorina – cel mai vândut produs din tara, fiind utilizat de circa de 70 la suta dintre masinile românilor, s-a scumpit cu 9 bani pe litru.

Si asta dupa ce, cu doar câteva zile mai in urma, pretul celor doua tipuri de carburant – benzina si motorina – era pe punctul de a se egala. In weekend, litrul de motorina standard valorificat in statia de benzina de pe Milcov era de 4,43 lei.

De altfel, intr-o luna si jumatate, motorina a tot crescut, inregistrând o scumpire totala de circa 7 procente, efect pus pe seama cresterii pretului petrolului cu 45 la suta în aceeasi perioada analizata.

PUBLICITATE

Acum, petrolul se tranzactioneaza cu 39 de dolari, dupa ce in ianuarie, de exemplu, ajunsese la 27 de dolari, nivelul minim al ultimilor 13 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ