La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 13.30, pe DN 12 A, din comuna Brusturoasa, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o persoană de sex feminin de 46 de ani, din comuna Agăş, aflându-se la volanul unui autoturism, ce se afla staţionat pe partea dreaptă pe DN 12 A în localitatea Brusturoasa, a pus în mişcare autoturismul efectuând o manevră de întoarcere cu încălcarea marcajul longitudinal continuu, moment în care a intrat în coleziune cu o motocicletă, care era condusă de un bărbat de 30 de ani, din comună.

În urma impactului conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Orașului Comănești pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

PUBLICITATE

Atât motociclistul cât şi conducatorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest,iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ