Acest week-end este unul al motoarelor turate la maximum. Sâmbata si duminica, circuitul bacauan “Speed Park” va gazdui editia inaugurala a “Moto Challenge Cup”.

Organizata de gazdele de la Speed Park in colaborare cu CS Moldova Motors Sport Bacau si Arici Moto Arad, competitia va avea sase clase de concurs: Scooter (fara restrictii), Debutanti (se alearga cuplat 125 cc- 600 cc), Super Sport (motocilcete echipate cu motoare 400 cc- 750 cc), Super Bike (motociclete echipate cu motoare 750 cc- 1400 cc), Super Moto (fara restrictii) si Open (fara restrictii).

Sâmbata, se va concura in intervalul orar 9.00- 18.00, in timp ce duminica, pilotii se vor intrece in perioada 9.00-13.00. “Publicul are acces gratuit si va avea parte de un spectacol de prima mâna.

PUBLICITATE

Competitia, care se desfasoara sub egida Federatiei va reuni atât campioni cu mare experienta, câ si amatori, aflati la debut. Practic, orice posesor de motocicleta sportiva care se considera pregatit, poate concura la clasa Open”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu, care este convins ca prestatia campionilor de la clasa Super Moto va incânta asistenta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ