La finalul saptamânii trecute, Sala “Orizont” a gazduit prima editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal rezervata copiilor nascuti intre anii 2002 si 2004. Competitia a reunit urmatoarele echipe: Sport Club Bacau (antrenor- profesor Codrin Mindirigiu), Viva Activ Buhusi (prof. Gheorghita Parfene), LPS Bacau I (grupa de vârsta 2002- prof. Costel Câmpeanu), SC Unirea Negresti (prof. Florin Mardare) si LPS Bacau II si III (grupa 2003-2004, cu doua echipe- prof. Dan Cretu). Câstigatoarea turneului a fost Viva Activ Buhusi, care s-a impus in fata celor de la LPS Bacau 1cu scorul de 5-3, dupa executarea loviturilor de la 7 metri.
Rezultate inregistrate:
Grupa A: LPS Bacau I- SC Bacau 2-1, LPS Bacau I- LPS Bacau III 2-0, SC Bacau- LPS Bacau III 4-1.
Grupa B: LPS Bacau II- SC Unirea Negresti 1-0, Viva Activ Buhusi- SC Unirea Negresti 1-1, Viva Activ Buhusi – LPS Bacau II 3-0.
Finala mica: SC Bacau- LPS Bacau II 1-0.
Finala mare: Viva Activ Buhusi- LPS Bacau I 5-3, dupa loviturile de la 7 metri.
Premii individuale:
Golgheterul turneului: Timotei Moldovan (Viva Buhusi). Cel mai bun portar: Adrian Grigore (SC Unirea Negresti). Cel mai tehnic jucator: Filip Belciu (SC Bacau). Cel mai tânar jucator: Rares Grigoras (LPS Bacau II). Cele mai multe interventii: Cristian Farcas Gherghina (LPS Bacau III). Cel mai talentat jucator: Razvan Bracau (LPS Bacau I).
“Speram ca, in timp, acest turneu sa devina unul de traditie. Multumim tuturor celor care au sprijinit bunul mers al turenului, in special domnului director al CSS Bacau, Marius Capusa, domnului director al DSJ, Georgel Cojocaru si domnului presedinte al AJF Bacau, Cristi Sava”, a declarat organizatorul editiei inaugurale a Cupei “Mos Craciun”, Dan Cretu.
D.S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. nu ai sa intelegi niciodata draga prietene ce inseamna o competitie……….nu este pentru tine ………..e greu sa intelegi………….puteau fi numai echipe de la lps …………care e problema …………..important ca acesti copii sa aiba competitii……..esti pu…..afara
    ave cezare!

  2. invidia unora se transforma in comentarii rautacioase………….suntem in democratie si e corect sa ascultam si parearea celor din jur ,,,,,,,,,,,,la anul voi organiza aceasta competitie cu mai multe echipe de la lps ……………lumea trebuie sa inteleaga ca cel mai important lucru pentru acesti copii este sa participe la competitiiiiiiiii………………..organizeaza si tu ………….cezare o competitie si dupa aceea mai vb(poate inviti Steaua,Dinamo,si Rapid)

LĂSAȚI UN MESAJ