Mos Craciun a venit cu elicopterul!!! El a aterizat pe una din pistele aerodromului, in dreptul Bazei 95 Aeriene Bacau. Vestea ca Mosu’ va veni cu un elicopter s-a raspândit imediat printre aviatori, iar acestia au dat alarma in familie.

Aproximativ 30 de copii ale cadrelor militare s-au mobilizat si l-au asteptat infrigurati pe Mos Craciun, la câtiva metri de elicopterul acestuia.

Mos Craciun elicopter 2

PUBLICITATE

Dupa ce palele aeronavei s-au oprit, Mos Craciun si-a facut aparitia in usa elicopterului si i-a salutat pe cei prezenti. La un semn, copiii au fugit spre Mos Craciun care abia putea cara sacul plin de cadouri.

Mos Craciun elicopter 2

Mos Craciun elicopter 3

Dupa ce au schimbat câteva vorbe pe pista, mosul i-a invitat pe micuti in sala de spectacole a unitatii militare, pentru a le asculta poeziile si a le inmâna cadoul mult dorit.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ