Timp de doua zile Moinestiul gazduieste cea de –a VI a editie a Festivalului national de muzica usoara pentru tineret “Vis de stea”. Aceasta manifestare va avea loc la Sala de festivitati a Primariei Moinesti, fiind organizata de Asociatia Culturala “M Y Music Art alaturi de care s-au implicat autoritatile moinestene, compozitori, interpreti de muzica usoara si profesori ce au raspuns invitatiei de a fi in aceste zile alaturi de tinere talente artistice.

Pe scena festivalului moinestean vor urca in jur de 125 de concurenti, iubitori si pasionati ai muzicii usoare, ce vor evolua la un numar de sase categorii de vârsta. Acestea sunt de la 5 – 7 ani si pâna la 17 – 20 ani. Demn de remarcat este faptul ca din juriul Festivalului national de muzica usoara pentru tineret “Vis de stea” fac parte compozitorii Mihai Alexandru, Viorel Gavrila, Bogdan Dragomir, Claudiu Bulete, Marcel Iorga si Dumitru Jijie iar atmosfera muzicala va fi una deosebita prin recitalurile pe care le vor sustine cunoscutii interpreti Mihai Traistariu si Nico.

De asemenea, la Gala Laureatilor va evolua si formatia “Selfie”, ce este formata din soliste de muzica usoara ce s-au format in cadrul Scolii de muzica a Asociatiei Culturale “M Y Music Art”, condusa de profesoara moinesteanca Irina Pashalov. Aceasta asociatie desfasoara o activitate ce este foarte apreciata, sprijinind tinerele talente ale muzicii usoare, prin organizarea si participarea la festivalurile nationale ale acestui gen musical, “sa isi apropie visul” de a urca cu succes pe scenele de concert.

PUBLICITATE

Este de remarcat faptul ca festivalul organizat la Moinesti are loc la putine zile dupa ce s-a desfasurat la Baia Mare cel mai longeviv festival de muzica usoara pentru copii (“Ursuletul de Aur”, ajuns la editia a 33 a!), de unde un numar de sapte “tinere sperante” pregatite de asociatia mentionata s-au intors cu premii. Demn de evidentiat este faptul ca Festivalul “Vis de stea”, organizat de Asociatia Culturala “M Y Music Art” ( ce indruma “pe cararile muzicii” tineri talentati din Moinesti, Onesti si Comanesti), si-a cucerit un deosebit prestigiu, aici participând concurenti din toata tara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ