Sa aiba un camin al lor, in care sa-si creasca in siguranta si cu iubire copiii, este, probabil, visul cel mai frumos al oricaror parinti din lumea aceasta.

Doua familii defavorizate din Moinesti au fost ajutate, in Saptamâna Luminata, sa-si ridice o casa. Cei care le-au indeplinit visul sunt 27 de voluntari din Germania, alaturi de Habitat for Humanity Comanesti.

„Echipa a fost adusa in România de Phil Peters, 58 de ani, de origine din Canada, care si-a dedicat o parte din viata ajutorarii copiilor proveniti din familii sarace din Africa de Sud. S-a indragostit, insa, si de România si, in ultimii cinci ani, s-a alaturat eforturilor Habitat for Humanity din tara noastra de a schimba vietile familiilor care locuiesc in conditii grele”, arata Loredana Modoran – Habitat for Humanity.

PUBLICITATE

06 05 Moinesti - Voluntari Habitat for Humantiy Comanesti   2

“Munca alaturi de Habitat for Humanity este un prilej foarte bun pentru dezvoltare personala a voluntarilor. Totodata, le ofera participantilor oportunitatea de a ii ajuta pe cei cu care destinul nu a fost atât de darnic”, a marturisit Phil Peters.

Cele doua locuinte vor fi finalizate 90 la suta de cei 27 de voluntari germani, care vor munci pe santierul din Moinesti pâna sâmbata, 7 mai, inclusiv.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ