Poliția municipiului Moinesti a fost sesizată la data de 16 februarie a.c., orele 23.36, prin SNUAU 112, de către o persoană de sex feminine, de 45 ani, din localitate, despre faptul că un autoturism, a intrat în coliziune cu gardul locuinței sale, avariind totodată și cutia de branşament şi conducta de gaze.

Echipajul deplasat la fața locului, a constatat că în timp ce un tânăr de 20 ani, din com. Măgireşti, conducea un autoturism, pe str. Mihail Eminescu din mun. Moineşti, din direcţia Moineşti-Bacău, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul aparţinând imobilului nr. 161, avariind totodată şi cutia de branşament la reţeaua de gaze şi conducta, aflate în curtea imobilului.

La faţa locului s-a impus deplasarea unei echipe de intervenţie din cadrul SC E-on care a remediat avaria.

PUBLICITATE

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit lucrare generală, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ