Poliţia municipiului Moineşti a fost sesizată la data de 13 iunie a.c., ora 10:28, despre faptul că pe str. Tudor Vladimirescu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

În urma cercetărilor şi a primelor verificări efectuate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana unei tinere de 19 ani din comuna Măgireşti, judeţul Bacău. S-a stabilit că aceasta, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din mun. Moineşti, nu a acordat prioritate de trecere unei persoane care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Victima, o tânără de 23 de ani a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, nefiind necesară internarea acesteia.

Atât conducatorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ