Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit că ar fi sustras bani dintr-un magazin în care ar fi pătruns prin efracție și ar fi tâlhărit un moineștean, pe care l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

La data de 16 mai a.c., polițiștii moineșteni au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un tânăr de 21 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea unor fapte penale.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 15/16 mai a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin și ar fi sustras suma de 350 lei, iar la data de 12 mai a.c., ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil pe care acesta îl avea asupra sa, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

PUBLICITATE

De asemenea, la aceeași data tânărul, prin amenințare și violență, ar fi încercat să deposedeze un alt bărbat de bani și telefon mobil..

Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie și tentativă la tâlhărie.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ