Poliţia Mun. Moineşti a fost sesizată, ieri, de către o femeie de 62 de ani, din localitatre, despre faptul că, a fost deposedată prin smulgere de un portofel, de către un tânăr necunoscut, reuşind prinderea acestuia.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Mun. Moineşti, care în urma cercetărilor efectuate, a stabilit următoarele :

Partea vătămată, în jurul orei 11,30, în timp ce se deplasa singură, pe str. Vasile Alecsandri, din Mun. Moineşti, a fost ajunsă din urmă de către un tânăr de circa 14-15 ani a cărui identitate nu o cunoaşte, iar acesta i-a smuls portofelul din mână şi a fugit printre blocuri către Spitalul mun. Moineşti.

PUBLICITATE

În ajutorul victimei a intervenit un altă femeie de pe stradă care a reuşit prinderea şi imobilizarea autorului, asupra căruia a fost găsit portofelul în care se afla un telefon mobil şi suma de 12 lei. Prejudiciul în valoare de 100 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Autorul a fost identificat ca fiind un minor de 15 ani din mun. Moineşti, fiind cercetat în stare de libertate. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prev. şi ped. de art. 233 din C.pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ