Pe strada Plopilor din Moinesti, devenita celebra pentru “vilisoarele” construite de Habitat for Humanity (HFH), sâmbata va avea loc o noua inaugurare. Habitat va inmâna cheile pentru casa construita in parteneriat cu Grupul REWE România.

“Investitia financiara facuta de REWE România in cadrul acestui proiect este parte din angajamentul pe care compania si l-a asumat in a oferi comunitatilor in care activeaza resurse sustenabile ce pot imbunatati calitatea vietii si de a crea sanse reale pentru un viitor mai bun, mai sigur, mai linistit”, arata Loredana Modoran, manager comunicare HFH.

Efortul participantilor si implicarea mass-media au insemnat foarte mult pentru familiile Banica, Curelaru si Vrinceanu, mai arata Loredana.

PUBLICITATE

Evenimentul va avea loc pe str. Plopilor, incepând de la ora 13. Dupa discursurile reprezentantilor organizatiilor implicate in proiect si ale oficialilor vor fi prezentate locuintele si vor fi inmânate cheile.

La inaugurare vor participa, fireste, beneficiarii, managerii si voluntarii REWE, membrii echipei Habitat for Humanity si reprezentantii Primariei Moinesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ