Moinestenii vor marca, sâmbata, “Ora Pamântului” prin câteva actiuni inedite, organizate sub deviza “Daruieste naturii din energia ta”. Asociatia Initiative pentru o Comunitate Responsabila (AICR) ii invita pe locuitori, pe 19 martie, la ora 20,30, sa stinga lumina in casa si sa vina in Parcul Bai, lânga scena, cu lanterne, candele, felinare, telefoane mobile, brichete, la o sesiune de fitness urban.

“Prin acest gest simbolic se va transmite un mesaj despre nevoia de a fi responsabili si de a consuma mai putine resurse naturale, nu doar o ora, ci in fiecare zi”, arata Anca Balaban Iscu, presedinta AICR. Actiunile, coordonate de prof. Costica Ciubotariu, vor fi stingerea luminilor, realizarea unei ilustratii din lumânari (AICR MOINEȘTI 60A) si miscare in aer liber, la lumina lumânarilor.

“Noi ne-am gândit ca o data cu primavara sa reluam activitatile care-i invita pe oamenii din Moinesti sa aiba un stil de viata sanatos. Am aflat de la prietenii nostri de la WWF România ca abia asteapta sa vada ce planificam pentru «Ora Pamântului» in acest an. Asa s-au legat lucrurile si a rezultat un eveniment dedicat miscarii in aer liber, un eveniment care sa imbine ambele obiective.

PUBLICITATE

In acest fel devenim un oras cu oameni responsabili fata de noi insine, fata de ceilalti si fata
de mediul inconjurator. Ii invitam pe moinesteni sa stinga lumina acasa si sa vina in Parcul Bai, la miscare in aer liber”, a declarat Anca. La “Ora Pamântului”, tinerii voluntari ai AICR vor face fotografii si filmulete.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ